+359 878 733995 Пон. - Петък: от 10:00 - 17:00 [email protected]
Follow us:

Контакти

Информация за връзка с екипа на Inbound.bg

Inbound.bg - SEO, Онлайн Маркетинг и Реклама

Адрес: 100% Дигитални от октомври 2021 г.

Физическият ни офис е затворен от октомври 2021 г. Преминахме изцяло на дистанционнен работен режим, без офис.

Телефон: +359 878 733995 
E-mail: [email protected] 
Уебсайт: www.inbound.bg

Как да ни откриете?

Офисът на студиото за интернет реклама и онлайн маркетинг - Inbound.bg - се намира в близост до Колхозен Пазар. В непосредствена близост има спирка на градския транспорт, разстоянието от центъра на града се взема за около 3-4 минути с кола или 10-ина минути пеша.

Може да ни откриете доста лесно - попитайте за "Била на Колхозния пазар". Офисът ни се намира на 2-я етаж на сградата, офис 324. Паркирането в района е сравнително лесно и много често има места точно пред входа на сградата.

Входът е един - ще го познаете по голямата кафява врата и табелите с нашето лого.

Очакваме Ви всеки делничен ден от 10:00 до 17:00!

Желателно е да се свържете с нас предварително (тел: 0878 733995 или [email protected]), за да уговорим дата и точен час за среща. Графикът ни е доста натоварен и рискувате да загубите време в чакане.

Лицата в офиса

Димитър Димитров
Димитър Димитров
Основател/Собственик

SEO/SEM Професионалист-практик с над 7 годишен опит в онлайн рекламата и оптимизацията за търсещи машини. През последните години специализира в Inbound маркетинг техниките и рекламата в социалните мрежи.

Силвия Красимирова
SEM PPC Account Manager

Силвия е една истинска машина, когато стане въпрос за ефективни PPC кампании в мрежите на Google AdWords & Facebook. Тя е един от основните виновници за успешните платени рекланми кампании на голяма част от клиентите ни.

Contact us