Знаете ли кое е най-стойностното нещо във вашия сайт?

Копирайтинг услуги за уеб

Това далеч не е дизайна, професионално-направените снимки, скъпите видеа или хостинга от най-висок клас. Реалната стойност на всеки уеб проект дава неговото Съдържание. Ако то е написано от копирайтър, ако е ориентирано изцяло към потребителите и презентира вас или продукта по „правилния“ начин няма как това да не бъде оценено от търсещите машини.

Стане ли дума за съдържание или контент, мненията са крайни – от „най-лесната работа“ до „това е неразбираемо като висшата математика“. Нито едно от тези твърдения не е вярно и това може да се докаже много просто. Направете следния експеримент: отговорете на следните три въпроса, но сериозно.

  1. Познавате ли своите клиенти?
  2. Познавате ли своите конкуренти?
  3. Познавате ли своя продукт?

 

Отговорите може да ви даде само качествения копирайтинг.

Доброто съдържание продава – доказан факт! То може да увеличи реално приходите и да изплати инвестициите на всеки бизнес. Inbound.bg ползва услугите на водещи български копирайтъри, реализирали десетки успешни уеб проекти. Качеството на тяхната работа помага за „естествената“ оптимизация, поддържа потребителския интерес към продукта, превръща посетителите на сайта в клиенти и фенове. Доверете се на професионалния опит на създателите на съдържание. Ние няма да ви предложим по-малко от най-доброто в сферата на копирайтинга.

Какви са цените на услугите ни за копирайт?

Цените за копирайтинг услуги се определят след среща и бриф с Вас.

Може да ни изпратите запитване на [email protected] или чрез формата по-долу:


Изпратете ни запитване
 
 
Свържете се с нас!