SEO Услуги от Inbound.bgОптимизацията на сайтове за Търсачки или просто SEO е един от най-достъпните и най-евтините рекламни канали в интернет. Все повече бизнеси започват да виждат и да разбират силата на този маркетингов похват. И все повече от тях искат да вземат част от този толкова сладък и вкусен рекламен канал.

SEO е начин един бизнес/бранд да бъде намиран и промотиран в Google, Bing, Yandex, Yahoo и останалите търсачки, без да се заплаща за кликовете от тези места. Самата оптимизация за търсещи машини е процес, в който заедно работят уеб дизайнери, програмисти и SEO експерти, за да направят всичко възможно вашият сайт да има оптимална видимост при търсения в Google (и другите търсачки) за вашите продукти и/или услуги.

Днес всеки бизнес трябва да присъства в Интернет и да бъде лесно откриваем от своите клиенти (настоящи и бъдещи) в търсачките като Google, Bing, Yahoo! и дори Facebook. Също така е важно продуктите и услугите на даден бизнес да бъдат намирани от правилните хора или така наречената таргет група. Това може да се постигне бързо с PPC или Дисплейни реклами, които обаче са платени. За тези канали важи принципа – има пари, има реклама. Ако няма пари, няма реклама. Ако няма реклама, няма продажби.

Search Engine Optimization (SEO) процесът има по-различна насоченост. Целта не са платените рекламни канали (или карета), а органичните резултати в търсачките. Това са онези резултати, които търсачката класира/показва напълно Безплатно на страниците с резултати (SERPs).

 

Google Ads реклами и Органични SEO резултати - inbound.bg
Google Ads реклами и Органични SEO резултати в търсенето в Google

 

Target-AudienceНашата цел в една SEO кампания най-често е да преследваме видимост именно челните позиции за търсенията, по които вашите бъдещи клиенти търсят информация за услугите или продуктите, които вие предлагате. Макар и да не сме компания с години присъствие на пазара, разполагаме с опитен екип от професионалисти-практици – хора с над 6+ практически години опит в Маркетинга и Рекламата в Търсещите Машини, международни сертификати от организации като Google. Bing, SEMPO, HubSpot Academy (Inbound Marketing University), Hubspot, HP, Microsoft (Bing).

 

Спрете до тук, ако смятате, че може да си позволите да поддържате следните неща:

 • Екип от поне 2-ма SEO/SEM специалиста с опит над 5 години; Дизайнер-специалист в създаването на рекламни криейтиви с над 10 годишен опит;
 • Да закупите еднократно софтуер на стойност около 5000 лева;
 • Да плащате ежемесечно за други необходими SEO инструменти около 2800 лева/месец;

Ние използваме следните професионални SEO/SEM инструменти: Ahrefs, Majestic, SEM Rush, Moz Analytics, Search Metrics, Web CEO, AWR Cloud, WhiteSpark, WordStream, Authority Labs, Screaming Frog SEO Spider.

Ако горепосочените почти задължителни SEO елемента не са по вашите сили, може да разгледате нашите предложения!

 

Цени на Ежемесечни SEO Услуги от Inbound.bg:

 • SEO за Малък нишов/локален бизнес – от 1000 BGN/месец (без ДДС)
 • SEO за Среден бизнес – от 1800 BGN/месец (без ДДС)
 • SEO за Голям и Корпоративен Бизнес – цени по договаряне (от 3000 BGN/месец без ДДС)

Посочените цени са валидни при договорни отношения за минимум 6 месеца.


 

Цени на Еднократни SEO Услуги от Inbound.bg:

 • On-Page SEO на малък сайт (корпоративен, личен блог, до 3 основни ключови думи): от 1590 BGN без ДДС
 • On-Page SEO на средноголям сайт (онлайн каталог, малка медия… сайтове до 5 типа страници/до 1000 страници и не повече от 10 основни ключови думи): от 2290 BGN без ДДС
 • On-Page SEO на големи сайтове и онлайн магазини (до 7 типа страници/до 10 000 страници или продукта, до 30 основни ключови думи): от 4490 BGN без ДДС

Цени за консултантските ни услуги – вижте тук


 

Какво ще получите:

 • Индивидуален подход
 • Прозрачност
 • Реалистични срокове и цели
 • Ясни и точни отговори на вашите въпроси и колебания
 • Внимание към детайлите
 • Гаранция за качество и сигурност
 • Професионално отношение към всеки проблем
 • Идеи за допълнително развитие на бизнеса Ви

За повече информация относно Оптимизацията на сайт (SEO) за Google и други търсещи машини, свържете се с екипа на Inbound.bg на 0878 733995 или чрез страницата за контакт с нас.

Свържете се с нас!

 

Всички посочени цени за без включен ДДС.

Цените са в сила от 6 Януари 2021 г.