Професионален анализ и проучване на ключови думи и фрази

Имате сайт или уеб страница, която не се класира в Google на ключовите думи и фрази, които искате? Или ви се струва, че харчите прекалено много пари за Google Ads реклама, без да получавате очакваните резултати и възвръщаемост на инвестицията (ROI)? Защо не се доверите на професионалисти, които да проучат и изберат правилните ключовите думи и фрази, да оптимизират сайта и рекламите Ви, а вие да се концентрирате върху вашия бизнес и неговото управление?

Всяко ново бизнес начинание е строго препоръчително да започне с проучване на пазара, на конкурентите, на таргет групитеи т.н. При оптимизацията за търсачки (SEO) това е закон, точно както е и при PPC рекламата в Google Ads.

Ако стартирате един SEO проект/процес, без да сте си направили предварително проучване на нишата и най-малкото на основните ключови думи, все едно да стреляте със затворени очи. Ако трябва да си го представите по друг начин – представете си как излизате на терасата на офиса Ви с парите, които ще инвестирате, и за почвате да ги пръскате във въздуха с идеята да привлечете клиенти от хората по тротоара.

Какво представлява проучването за ключови думи?

Накратко, всичко започва с това как един потенциален ваш клиент да пишете нещо в полето за търсене на Google (може и Bing). Проучването на ключови думи е наука (процес) за разбиране какво търсят вашите потенциални клиенти, кои са фразите/думите, показващи намерението на хората да купуват вашия продукт или услуга.

Услугата, която предлагаме, има за цел да Ви помогне да разберете стойността на вашите ключови думи, търсенето на конкретни фрази и колко работа ще е нужна, за да има шанс вашият сайт да получи видимост на първа страница на резултатите от търсенето на Google и Bing.


Какви са ползите от проучването на ключови думи за SEO и PPC кампании от Inbound.bg?

1. Ще разберете колко усилия ще са нужни, за да може сайтът Ви да получи видимост на първите страници в резултатите на Google и Bing за основните ключови думи и фрази.

2. Ще Ви покаже възможности за бързи печалби от нишови, добре таргетирани фрази, които не са с голяма конкуренция.

3. Ще Ви покаже за кои основни думи и фрази се борят вашите конкуренти.

4. Ще Ви помогне да разграничите ключовите думи и фрази, които носят просто трафик, от онези, които могат да Ви донесат много по-добре таргетиран трафик от хора, готови да купят вашите продукти или услуги.

5. Ще Ви покаже нови възможности за развитие на вашия бизнес, както и насочване към ниши, в които си заслужава да се инвестира.

6. Ще Ви спести ценно време, което може да инвестирате в подобряването на вашия бизнес, продукти и услуги.

7. Ще получите професионална услуга и съвети от хора с над 7 години опит в проучванията за ключови думи и оптимизацията за търсещи машини, всички със сертификати от Google, Bing, Inbound Marketing University и т.н.,  с достатъчно много успешни проекти (и няколко провалени).


Колко струва проучването на ключови думи?

Важно е да отбележим, че процесът по проучването и анализа на думи фрази започва с подаването на поне 5-6 основни думи от ваша страна (нашите клиенти), както и бърза опознавателна среща – целта й е да ни запознаете с вашия бизнес, неговите нужди и цели. Всичко това е нужно, за може екипът ни да се ориентира оптимално добре в това какво предлагате, кой би трябвало да го купува и какви са целите Ви.

За повече информация, може да се свържете с нас на [email protected] или чрез формата по-долу:


Изпратете ни запитване
 
 

Кой сме ние и защо да ни се доверите?

Ние сме експерти в намирането на правилните ключови думи и фрази за вашия бизнес, с които той да се конкурира на върха в SEO и PPC каналите. Също така сме една от предпочитаните дигитални агенции за SEO в България, която предлага услуги с високо качество при оптимизацията за органични търсения (страниците с резултати от търсене на Google) за longtail думи и фрази.

Силата на дългата опашка

Какво Ви гарантираме? Екипът на Inbound.bg Ви гарантира използването на методи и техники за оптимизиране на страници, създаване, управление и оптимизаране на реклами в Google Ads, които са изцяло съобразени с условията за качество и използване на Google. Ще получите услуга за проучване и анализ на ключови думи и фрази, при която над 80% от работата се върши на ръка от реални хора, а не от автоматизирани софтуери. Това Ви гарантира високо качество на финалния резутат.

Доверете се на експертите в проучвнето на ключови думи както за SEO кампании, така и за PPC реклами!


За повече информация – [email protected] или на телефон +359 878 733 995.