Добре Дошли в Условията за ползване на сайта на Inbound.bg

1. Съдържанието в Inbound.bg е безплатно и достъпно за всеки посетител! Не са позволени никакви промени, размножаване, дистрибуция, директен пренос, показване, представяне, репродукция, публикуване, упълномощаване или продаване на информация, собственост на „Инбаунд.БГ“ ЕООД (оперираща като Inbound.bg).

2. Всички текстове са собственост на Inbound.bg! Забранено е копирането, предаването, разпространението и съхраняването на част или на цялото съдържание в каквато и да е форма без предварителното писмено съгласие на Inbound.bg!

В случай на нарушаване на това правило, собствениците на сайта Inbound.bg, ИНБАУНД.БГ ЕООД, ще бъдат принудени да предприемат нужните законови мерки.

– Позволява се цитирането на отделни изречения, като задължително се посочва източник (с КЛИКАЕМ линк). Забранява се използването на цитати от съдържанието в публикации, които имат за цел да накърнят доброто име на Inbound.bg или да опетнят репутацията на компанията!

Ако нещо в сайта не ви харесва, моля пратете ни вашата критика/мение на contact[at]inbound.bg

3. Inbound.bg не носи отговорност за съдържанието в коментарите под публикациите. Съдържанието в коментарите е собственост на неговите автори. В случай на нападки и злепоставяне на бизнеси/компании, моля обърнете се към contact[at]inbound за помощ.

4. Екипът на Inbound.bg не гарантира, че страниците не съдържат грешки и че достъпът до тях е непрекъсваем. Inbound.bg си запазва правото да редактира страниците си и да прекратява достъпа до тях по всяко време. Inbound.bg не носи отговорност за грешки и пропуски, както и закъснения в обновяването на данните.

5. В Inbound.bg са забранени коментари с расистки забележки, пропагандиране на дискриминация на основа сексуални предпочитания, политически изказвания, спам, скам, лични нападни и обиди.

6. Пробивът или опитите за пробив в сигурността на Inbound.bg са забранени и подлежат на наказание. В случай на опит за пробив в системата на сайта Inbound.bg случай екипът на Inbound.bg е длъжен да уведоми полицията. Чрез извършването на престъпления от такъв характер съществува риск от затвор и/или налагане на парична глоба.

 

Посещавайки страниците на Inbound.bg, ние приемаме, че сте съгласни с нашите правила и условия за ползване на сайта. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте този сайт.

Екипът на Inbound.bg уважава интелектуалната собственост и авторското право на другите и очаква от своите посетители и потребители същото. Ние не толерираме нарушаването на авторските права, неморалните действия и поведение, както и всякакви негативни действия на посетители и потребители на сайта към него и един към друг.