Local SEO Директории и КаталозиGoogle My Business (известен преди като Google+ Local  или Google Places) е един от най-силните канали на силно таргетиран трафик от нови клиенти за много малки, средни и големи бизнеси по целия свят. През юни 2014-та година услугата беше прекръстена и днес тя носи името Google My Business, но идеята и ползите за бизнеса остават непроменени.

Google My Business - Local SEO Uslugii_01

Оптимизацията за Локални търсения (Local SEO) е процес, който е доста по-специфичен спрямо SEO за органични търсения. Това е така, защото двата канала на трафик имат отделни алгоритми – на теория са независими един от друг, но на практика съществуват в симбиоза. Основната разлика при локалната оптимизация за Google е, че за нея не се изискват десетки часове ежемесечен труд, за да бъдат постигнати наистина добри и трайни резултати. Оптимизацията за Локални търсения (в повечето случаи) отнема между 10 и 20 часа на месец за всеки един Google My Business листинг/страница.

Google My Business Logo

Като една от малкото специализирани компании в предлагането на Local SEO услуги за България, Inbound.bg гарантира много високо качество на предлаганите услуги и отлично владеене на най-добрите SEO техники за локалните бизнеси и не само!

За повече информация – office@inbound.bg или на телефон +359 878 733 995.

 


 

Какво е Локално Търсене?

Отворете Google.bg и потърсете някаква популярна услуга + град. Пример: „хотели в софия„:

Различните резултати в Google търсене

Може да опитате с всякакви търсения от този тип – зъболекари, оптики, ресторанти, кафенета, фирми за почистване, автосервизи, счетоводни кантори, адвокати, мебелни магазини и т.н.


 

Колко струва оптимизацията за локални търсения?

  • Оптимизация на 1 Goolge My Business (GMB) листинг – от 490 BGN (без ДДС)/месец
  • Оптимизация на 3 до 5 Google My Business (GMB) за един тип бизнес/бранд – от 350 BGN (без ДДС)/листинг/месец
  • Оптимизация на 6 до 10 Google My Business (GMB) листинга за един тип бизнес/бранд – от 280 BGN (без ДДС)/листинг/месец
  • Оптимизация на над 10 Google My Business (GMB) листинга за един тип бизнес/бранд – по договаряне

 

Какво включва оптимизацията за локални търсения?

В посочените цени за услугите за Local SEO от Inbound.bg са включени следните дейности за всеки Google+ Local листинг/страница:

  • Оптимизация;
  • Мониторинг – ежеседмичен мониторинг на основните SEO елементи, касаещи локалната оптимизация;
  • Поддръжка на Google My Business страницата – само частта, касаеща оптимизацията й. За поддръжката на социалните елементи се заплаща отделно, по индивидуален план;
  • Следене на репутацията на всяка отделна локация в Google My Business/Local;
  • Консултинг

За повече информация – office@inbound.bg или на телефон +359 878 733 995