Digital4Plovdiv – Курс по Дигитален маркетинг и SEO

Хей, хей, Още едно страхотно професионално събитие с обучителна цел ще се случи много скоро в Пловдив. Да, точно там! В Inbound.BG винаги сме заставали с каквото можем зад наистина качествените събития в България. Аз лично от доста време (около 3 години) се чудех кога ли някой ще се престраши да направи нещо хубаво в Пловдив - най-накрая и това вече е факт.

Каня Ви лично да се включите в 2-дневния маркетингов маратон, носещ името Digita4Plovdiv!

Кога: на 23 и 24 ноември 2016 г.

Защо да го направите ли? Най-малкото защото няма да намерите скоро едни от най-добрите експерти в България, събрани на едно място 🙂 9 специалиста ще споделят опита си в SEO, Онлайн маркетинг, AdWords, социални мрежи, копирайтинг:

За мен лично е чест да бъда част от Digital4Plovdiv, защото за първи път в Пловдив има събитие от такъв ранг, с такива експерти на едно място. Очаквам да се получи един адски полезен курс в сферата на Дигиталния маркетинг и SEO оптимизацията, който няма да намерите скоро в България 🙂 И защото в Inbound.BG сме готини и модерни, имаме специален подарък за всички, прочели тази публикация до края - СПЕЦИАЛЕН ПРОМОКОД за 15% ОТСТЪПКА от цената на Digital4Plovdiv!

 

ПРОМОКОД:

IMG15INBOUND

Какво и за Кого?

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ КУРС:

  • За PR специалисти , маркетолози, за уеб разработчици, за собственици на уеб сайтове.
  • За начинаещи и напреднали специалисти в интернет маркетинга.
  • За компании, които искат да разработват свои собствени SEO и SEM (Маркетинг за търсачки) дейности.
  • За собственици на малък и среден бизнес, които искат да придобият умения, за да контролират ефективността на кампаниите си.

КАКВА Е ЦЕЛТА НА ТОЗИ КУРС:

  • Увеличение на приходите; достигане до други пазари;
  • Увеличение на познаваемостта на бранда; оптимизация на разходите за реклама; да се разбере как се изразходва рекламния бюджет.
  • Да сте в крак с тенденциите на Google и други рекламни платформи; да чуете препоръките на експертите;
  • Да чуете за най-добри практики в сферата на онлайн рекламата и SEO.

Къде ще се проведе Digital4Plovdiv?

За повече информация: 032 58 28 13 / 0988 933 123 /

Post author

Основател и собственик на Inbound.bg. SEO/SEM Професионалист с над 7 години практически опит. Специализира в Inbound Marketing техниките, занимава се още с PPC и Дисплейни реклами, както и реклами в социалните мрежи.