SERP Conf – Събитието, което връща SEO-то в България

SERP Conf 2022 - София, България

Тази история започва през далечната 2009-та, в разгара на Глобалната Икономическа Криза. Тогава един малко луд русенец, от една агенция с име SEOM, се хваща и прави първата SEO конференция в България. Да, съвсем серизно! SEO събитие през 2009-та година. В България. И така историята записва 7 издания в 7 поредни години, чак до 2015-та.

Огнян Младенов, Благодаря ти и до ден днешен за всичко, което направи и правиш (вече сякаш нарочно скрит в сянка) за SEO обюноста и индустрията в България. Благодаря ти за подкрепата, насоките, мъдростите, моралните бизнес ценности и влиянието, което дори и индиректно ми оказваш до ден днешен. В създаването и развититето на Inbound.BG има заложени немалко от твоите думи и насоки!

Връщам ви обратно към кратката предистория на SERP Conf. След 2015-та се появиха доста подобни на SEO Конференция събития, но нито едно не запази изцяло идеята да бъде 100% SEO насочено, да събира цялата SEO общност в България на едно място, веднъж в годината.

И ето ни в 2022-ра година, след КО*ИД кризи, локдауни и какви ли още не странни събития. И изведнъж Никола Минков от Serpact обявява, че SEO се връща в България със събитието SERP Conf 2022!

КОГА? 10-ти ноември 2022 г.

КЪДЕ? София, ИнтерЕкспо Център (ИЕЦ)

Какво е SEPR Conf? От всичко, което разбрах до момента, събитието няма да е просто връщане към старите корени, а „следващото“ ниво… нова генерация. НО запазващо концепцията на първородителя.

Интересът към събитието е изключително голям още от първите часове на този анонс. И нямаше как да не „захапя“ Ники с няколко пиперливи въпроса. А той пък ми отговори неочаквано бързо!

============================================================

Въпрос: Защо реши да го направиш?

Никола: Защото SEO общността в България заслужава да има свое събитие!

Въпрос: За кого е събитието?

Никола:

– За SEO специалисти, независимо на какво ниво са, защото през 2016 година бях само един от тези, които тепърва навлизаха. 

– За тези, които имат познания, защото сме подбрали много внимателно всяка лекция с лекторите, колкото и да им лазехме по нервите, но целта винаги е била да дадем максимална стойност на посетителя. 

– За собственици на онлайн магазини или сайтове изобщо, защото ще е една добра проверка на техните резултати и качество.

Въпрос: Какво да очакват посетителите на SERP Conf 2022?

Никола: Много голямо разнообразие от теми, лектори и цели 2 уъркшопа. Всичко това ще бъде базирано на реални кейсове. Сложното е да се обясни разбираемо. Да създадат контакти и тази общност да се възроди.

Въпрос: Защо хората трябва да посетят SERP Conf 2022?

Никола: За да разберат как да увеличат органичния си трафик и продажбите, по-точно няма как да го обясня. Ще го научат от когото трябва, когато трябва и както трябва. Понеже билетите се увеличават следващите дни, не можем да обещаем място на никой вече, защото свършват по-бързо от планираното.

===========================================

Аз, Димитър Димтров, ще съм на SERP Conf 2022, на живо 🙂 Каня Ви официално от името на Inbound.BG да посетите събитието – заслужава си времето и емоциите!

п.п: Промокодове и подобните неща няма да предоставя. Нарочно. Защото е крайно време тук в България да се научим, че при качествените събития цената не трябва да е от значение.

Post author

Основател и собственик на Inbound.bg. SEO/SEM Професионалист с над 7 години практически опит. Специализира в Inbound Marketing техниките, занимава се още с PPC и Дисплейни реклами, както и реклами в социалните мрежи.