+359 878 733995 Пон. - Петък: от 10:00 - 17:00 [email protected]
Follow us:

Content Marketing

Дигитална Агенция за Маркетинг и Реклама

ShopSector.com

ConsultingContent MarketingPPCSEO/SEM

От над 3 години обогатяваме и поддържаме основния дигитален микс на ShopSector.com. Участваме пряко в планирането и разпределението на рекламните бюджети в дигиталните канали, консултираме и търсим възможности за развитие постоянно. https://www.shopsector.com/

Read details

Мебели Виденов

ConsultingContent MarketingPPCSEO/SEM

„Мебели Виденов“ са един от водещите производители на мебели за дома в България. От 2013-та година работим заедно с Rocket Studio над изграждане на бранда и налагането му на пазара, както и изчистване на наказанията над сайта, следствие от груби нарушения на правилата за качество на Google от страна на предишни оптимизатори.

Read details

ByeBra.bg

Content MarketingPPCSEO/SEM

В началото на лятото на 2013 година получихме доста интересно запитване – да се заемем с Оптимизацията и Интернет рекламата на един уникален продукт – иновативен невидимият сутиен с повдигащ ефект ByeBra (http://byebra.bg/). Приехме предизвикателството да се опитаме да покажем на хората този странен на пръв поглед продукт. За целта извършихме следните неща: On-Page SEO на сайта Ударна рекламна кампания в Google AdWords – Текстови, Дисплейни и Видео реклами Брандова кампания във Facebook Брандова игра в сайта Woman.bg (http://woman.hotnews.bg/preview/25676.html) (http://apps.woman.bg/byebra/) PR Материали в Woman.bg (http://woman.hotnews.bg/n/byebra-test-za-izdruzhlivost.26669.html) Консултинг  

Read details

EKO Living House

Content MarketingPPCSEO/SEM

Работата ни по проекта Сглобяеми Къщи EKO Living House (http://ekolivinghouse.com) включваше няколко дейности, които имаха основна цел да набират нови запитвания за продуктите на компанията. Макар и ниските бюджети за онлайн реклама, все пак успяхме да използваме ефективно следните маркетингови: Facebook Страницата им и Facebook Ads Google AdWords PPC Реклами в мрежата за търсене Оптимизация на сайта за органични търсения в Googleд Маркетинг чрез Съдържание За период от 200 дни успяхме да донесем почти 300 нови запитвания за сглобяеми къщи, което е много над първоначалните ни очаквания за този тип продукти. Също така привлякохме почти 2000 нови фена на Facebook страницата на компанията.

Read details

MoboShop.bg

Content Marketing

Заедно с екипа на MoboShop.bg разработихме система за писане и заснемане на професионални продуктови ревюта за нуждите на онлайн магазина. В рамките на няколко месеца успяхме да изчистим схемата на работа и да създадем няколко ревюта на едни от най-популярните смартфони. Текстовите ревюта може да прочетете на сайта на онлайн магазина – www.moboshop.bg – а финализираните видеоревюта може да видите по-долу!  

Read details