Елате с нас на eCommCongress 2016!

Ха! Попаднали сте на една специална оферта от нас 🙂 Да, рядко публикуваме такива неща в блога ни, но Ви гарантираме, че точно тази си струва. Много.

Каним Ви на 8-ми и 9-ти Април в София, в Inter Expo Center, където за втора поредна година ще се проведе конференцията за онлайн търговия eCommCongress.

Защо Ви каним ли? Причините са доста прости. Първата е, че това е едно от малкото събития от този тип в България – изцяло насочени към онлайн търговията. По-интересното е, че е първото в страната ни, в което има и експо част. Втората причина са лекторите – сред имената се срещат хора от Google, IAB, Ozone.bg, RAPIDO, Stenik, Netpeak, Netinfo, Swipes (!!!) и т.н. Трудно ще намерите друго събитие в БГ, където да се срещнете наживо с тези хора, да си поговорите с тях, да дискутирате казуси и т.н. И третата най-важна причина – брутално добър networking! Гарантираме Ви, че ако се престрашите да подадете ръка към непознат, 99% ще си тръгнете с много полезни контакти, нови идеи и възможности за бъдещо развитие.

Като участници в събитието, от eCommCongress ни предоставиха промокод за 15% отстъпка. Използвайте го най-късно до 5-ти април 2016!

п.п: Никой друг няма промокод с такава отстъпка 🙂

ecomm-15-percent

 

Post author