Добре дошли с Lorem Ipsum Dolor Sit Amet :)

Inbound.bg Launch

Сайтът на Inbound.bg най-после е готов… или поне по-голямата част от него. Доста време отлагахме пускането му, все си намирахме оправдания да го оставяме „за утре“, но утрото дойде и този път няма да има „да го оставим за утре“.

За момента голяма част от секциите са празни или се разработват – затова не сме ги пуснали. Ако разцъкате основното меню, може да придобиете представа какво още има да се допълва. Но това не ни притеснява, защото дизайнът и основната функционалност вече е готова… и уж работи безпроблемно 🙂

В следващите няколко седмици ще продължаваме да допълваме празните основни секиции, така че не спирайте да влизате всеки ден, за да видите какво ново сме добавили.

И сега за всички, който не са чували за Lorem Ipsum, ето кратка история на този толкова известен израз:

Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове. Този начин не само е оцелял повече от 5 века, но е навлязъл и в публикуването на електронни издания като е запазен почти без промяна. Популяризиран е през 60те години на 20ти век със издаването на Letraset листи, съдържащи Lorem Ipsum пасажи, популярен е и в наши дни във софтуер за печатни издания като Aldus PageMaker, който включва различни версии на Lorem Ipsum.

Известен факт е, че читателя обръща внимание на съдържанието, което чете, а не на оформлението му. Свойството на Lorem Ipsum е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език като „Това е съдържание, това е съдържание“. Много системи за публикуване и редактори на Уеб страници използват Lorem Ipsum като примерен текстов модел „по подразбиране“, поради което при търсене на фразата „lorem ipsum“ в Интернет ще бъдат открити много сайтове в процес на разработка. Някой от тези сайтове биват променяни с времето, а други по случайност или нарочно(за забавление и пр.) биват оставяни в този си незавършен вид.

Ако някой иска да научи повече за този толкова прекрасен примерен текст – да клика тук!

Post author

Основател и собственик на Inbound.bg. SEO/SEM Професионалист с над 7 години практически опит. Специализира в Inbound Marketing техниките, занимава се още с PPC и Дисплейни реклами, както и реклами в социалните мрежи.

Коментари

There are 2 Comments

  1. Posted by Димитър Георгиев-Бико

    Доживяхме де 😀 Хайде честито с най-добри пожелания и да не забравите да почерпите 😛

  2. Posted by man0l

    Успех с новия сайт и на компанията като цяло 😉

Loading Facebook Comments ...