Google Semantic Search от Дейвид Амерланд

google-semantic-serach-davind-amerlandКнигата „Google Semantic Search“ от Дейвид Амерланд трябва да бъде прочетена от всеки жив човек, който се интересува от Оптимизация за Търсещи машини (SEO) – без значение дали е тотален лаик или с това си вади хляба.

Тази книга ще Ви разкрие нещата при процеса на SEO такива, каквито са и какви ще бъдат през следващите няколко години. На страниците на „Google Semantic Search“ има толкова много истини и полезни съвети, които ще ви дадат ясна представа накъде трябва да гледате днес, когато стане дума за оптимизация за търсачки. И това ще Ви помогне да увеличите трафика към вашия сайт, да се възползвате от новите вертикали в търсачката на Google, как и кои социални мрежи трябва да използвате… и защо трябва да спрете или да избягвате да ползвате някои стари SEO техники.

Книгата „Google Semantic Search“ може да намерите в:

Автор: Дейвид Амерланд

Официален сайт

Post author

Основател и собственик на Inbound.bg. SEO/SEM Професионалист с над 7 години практически опит. Специализира в Inbound Marketing техниките, занимава се още с PPC и Дисплейни реклами, както и реклами в социалните мрежи.