Travel Camp – Елена 2014 (Google My Business)

На 28.06.2014 г, в град Елена се проведе първият за България напълно безплатен локален семинар за интернет маркетинг и SEO в туризма – Travel Camp. Събитието беше изключително добре организирано, а залата беше пълна от началото до самия край! Най-важното беше, че лекторите и публиката общуваха на общ език и се получи едно адски добро и полезно събитие.

Аз останах наистина силно впечатлен от участниците на семинара – за пръв видях толкова много хора на събитие, които да си водят записки от всяка лекция, да слушат и гледат концентрирано през почти цялото време и да спазват часовете от програмата толкова стриктно. Освен това аудиторията задаваше въпроси, чиито отговори да са полезни и на всички останали в залата.

Очаквайте скоро и снимки от Travel Camp – Елена!


 

Организатор на събитието е Десислав Кузманов от агенция NewRank, който бе така добър да осигури нощувките на всички лектори в Къщи за Гости Кузманови, село Игнатовци (на няколко километра от Елена) – едно прекрасно място в сърцето на Еленския Балкан, където човек може да си почине наистина пълноценно! Благодарности и на Община Елена за предоставената зала и хора, които направиха това събитие реланост!

Надявам се и присъстващите на събитието да са останали с добри впечатления, да са научили нещо ново и полезно, което да им помогне за бъдещето развитие на бизнеса им.

Ето и моята презентация на тема „Google My Business – Твоят ЛОКАЛЕН Бизнес в Google“


Post author

Основател и собственик на Inbound.bg. SEO/SEM Професионалист с над 7 години практически опит. Специализира в Inbound Marketing техниките, занимава се още с PPC и Дисплейни реклами, както и реклами в социалните мрежи.