Весели празници от Inbound.bg

Koleda-Inbound-2014-blog

Една прекрасна година е към своя край, но преди нея идват най-приятните дни от зимата – Коледа. От името на екипа на Inbound.BG пожелавам на всички наши клиенти, партньори, приятели и фенове хубаво и топло посрещане на Коледа и Нова Година (2015).

Благодарим Ви, че ни се доверихте и заедно постигнахме нови върхове и през тази година!


А сега към важната за настоящите клиенти информация.

Inbound.BG излиза в заслужена почивка от 20-ти декември 2014 г. до 5-ти януари 2015 г. В този период административният ни офис няма да работи, нито телефоните ни. Мониторингът и поддръжката на всички активни рекламни кампании и акаунти остава активна. Стандартните операции ще бъдат извършвани всяка сутрин и вечер, така че да може да почивате, без да се притеснявате за вашите кампании. Официалния имейл [email protected] ще бъде наблюдаван по няколко пъти на ден, като отговори от нас ще получавате в рамките на 48 часа (вместо стандартния период от 24 часа).


Ценова политика на Inbound.BG през 2015 година:

Още с първия ден на 2015-та година цените за професионалните SEM услуги на Inbound.BG ще се покачат с до 25%. Увеличението не касае настоящите клиенти на компанията. Всички настоящи клиенти запазват договорените ценови ставки до изтичане на срока на договорните отношения, след което ще им бъдат предложени адекватни решения.


Защо вдигаме цените на основните ни услуги (Search Engine Marketing)?

Защото сме много добри, в това което правим 🙂 Защото за по-малко от две години на българския пазар успяхме да се докажем като една от водещите агенции, предлагащи SEM услуги с наистина високо качество. Над 90% от клиентите ни отчитат възвръщаемост на инвестициите от над 400%. За да продължим обаче да предлагаме услуги с толкова високо ниво на качеството (и да го повишаваме) и да се развиваме, ние трябва да инвестираме още повече в по-модерни софтуери, по-големи хардуерни ресурси, трябва да усъвършенстваме и увеличаваме екипа ни.

Друг фактор, който ни подтикна още по-силно към вземането на това нелеко бизнес решение е самият пазар на SEM услуги в България. През 2014-та търсенето на качествени услуги се покачи сериозно, немалка част от конкурентите ни не успяха да отговорят на новите тенденции в бранша и търсенето надвиши предлагането. Освен това нещата станаха още по-динамични от всякога и за да може една агенция да отговори на този темп, тя трябва да инвестира още повече време и средства в ресурси – всички те не са безплатни.


Кои SEM услуги ще бъдат с нови цени от 2015-та година?

  • Всички SEO услуги с 25% – ежемесечни услуги и одити, Google+ Local;
  • Минималният комисион за управление на PPC и Дисплейни реклами – от 120 на 150 BGN с ДДС;
  • Цените при дългосрочни проектни задания на почасова ставка – от минимум 30 BGN на 36 BGN с ДДС;

Без промяна остават цените за почасови консултации и проучвания.


 

Пожелавам на всички едно наистина незабравимо прекарване на празниците, много радостни моменти, които да се превърнат в приятни спомени! Вярвам, че през 2015-та всеки ще постигне много нови успехи, ще достигне нови върхове в живота си, ще реализира идеи и ще роди нови, още по-интересни и по-яки 🙂 Весели празници на всички!

Поздрави,

Димитър Димитров

Post author